Запомни         Нова регистрация    
Кървав прах / A Man Apart 2003

Poster
Препоръчай филма на:6 0    Гледания: 3099 Рейтинг  0/10
    Те му отнеха единственото, което обича и за което живее - жена му. Сега отмъщението му е неизбежно... Шон Ветър (Вин Дизел) и партньорът му Деметриъс Хикс са израснали заедно в най-опасния квартал на Лос Анжелис, а сега работят заедно в Агенцията за борба с наркотиците и от седем години се опитват да разбият канал за внос на дрога от Мексико. Наричат ги “стрелците”, заради начина им на действие. Търпението им е възнаградено, след залавянето на могъщия шеф на картела Баия. След като мафиотът е в затвор с максимална сигурност, Ветър вече може да се прибере у дома при съпругата си Стейси и да си отдъхне. Но мистериозна личност, известна като Диабло, иска да отмъсти за разбиването на картела, като убие човека, на когото Ветър държи най-много - Стейси. Нито полицията, нито престъпниците могат да спрат Шон в отмъщението му за жената, на която е посветил живота си.
Държава:   САЩ,  Германия
Година:   2003
Времетраене:   109 мин.
Жанрове:   Трилър   Драма   Екшън   Криминален   
Режисьор:   Ф. Гари Грей 
В ролите:   Вин Дизел ,  Ларънц Тейт ,  Тимоти Олифант ,  Жаклин Обрадорс ,  Стив Истин ,  Майк Мороф ,  Емилио Ривера ,  Алис Амтер ,  Джеф Кобер 
Коментари:

Все още няма добавени коментари.

Само регистрирани потребители могат да добавят коментари. Регистрация


   Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.

Check Google Page Rank